Bier proeven


Bier proeven is een toffe activiteit met vrienden.collega’s of familie. De combinatie met onze volksspelen maakt het helemaal onvergetelijk. We stellen je een paar mogelijke formules voor en staan uiteraard ook open voor jullie eigen wensen.

VLAAME ARDENNEN PROEVERIJ

Een mooie inleiding tot de kunst van het bier proeven. Wij begeleiden je bij het proeven van 5 mooie bieren uit de Vlaamse ardennen in proefglazen van 15 cl .

prijs : 15 euro/pers  (incl. 5 bieren , stukjes brood, proefformulier, water)
duur : ongeveer 1u30 min
min 8 pers – max 25 pers
enkel mits reservatie

BIERPROEVERIJ MET HAPJES

We proeven 5 bieren (15 cl glazen)  en 3 aangepaste hapjes of tapas. We geven een inleiding tot het bierproeven en een korte beschrijving van het brouwproces.
Inclusief volksspelen

prijs : 25 euro/pers
duur : ongeveer 2 uur
min 8 pers max 25 pers

vlaamseardbier

PROEVERIJ HET SPRANKELEND TOEVAL

De ideale afsluiter voor een dagje Vlaamse ardennen. We proeven 5 bieren (15cl glaasjes) in combinatie met een paar hapjes (3) en een volksspelencompetitie tussendoor. Afsluiten doen we met een spaghetti ‘sprankelend toeval

prijs : 35 euro/pers
duur : 3-4 uur
min 8 max 25 pers

BIER OP DE HUIFKAR

Op zoek naar iets unieks en ongewoon ? Wat denk je dan van ons volgende voorstel

Jij en jouw groep worden ontvangen in Het Sprankelend Toeval waar jullie een eerste proever (15cl) wordt aangeboden. Daarna stappen we met heel het gezelschap op de huifkar en maken jullie een rit van ongeveer 2 uur door het prachtige landschap van de Vlaamse ardennen. Tijdens de rit proeven we nog eens drie bieren. De huifkar brengt jullie weer naar Het Sprankelend Toeval waar jullie nog kunnen nagenieten bij een laatste proefglas.

prijs : op aanvraag
duur : 2,5 -3 uur
min 8 max 25 pers

BIERPICKNICK

Het ideale lunch-idee.

Je proeft 3 bieren (15cl) in combinatie met onze huisgemaakte biersoep, belegde broodjes en boterhammen met oa. paté, Ename kaas, Gentse kop, Beenhesp ea. (4 broodjes/pers). Als dessert geniet je van onze onovertroffen chocomousse met bier.

prijs :  25 euro/pers
duur : ongeveer 1 uur
min 8 max 20 pers.

Ik wil graag meer info